Hvem er vi

 1

Dag Langaard

dag@norskledertrening.no

…har sin utdannelse fra Forsvaret (Krigsskolen og Stabsskolen). Her fikk han bred erfaring innen lederutvelgelse og -utvikling. Han har erfaring som personalsjef i det offentlige og linjeleder i næringslivet, hvor han har utviklet og gjennomført større personal og lederutviklingsprogrammer. Har siden 1990 jobbet som konsulent, med ledelse som spesialfelt. Spesielle kompetanseområder er i dag personlig veiledning av ledere og teamutvikling.

 4

Thomas Alsgaard

thomas@alsgaard.no

…har gjennom en lang og meget suksessfull karriere som skiløper tilegnet seg mye erfaring innen motivasjon, egentrening og mestring av press og forventninger. Med 11 VM- og OL-gull totalt, og som eneste langrennsutøver med gull i ni mesterskap på rad, vet han hva som må til for å prestere når det gjelder. Mer enn noen annen toppidrettsutøver har han blitt kjent for sine opp- og nedturer.

 

 unnamed

Katarina Langaard

katarina@norskledertrening.no

…har mastergrad i Helsefagvitenskap fra UIO, videreutdanning i manuell terapi, forebyggende helsearbeid, arbeidsmiljø og HMS. Hun er også utdannet gestaltveileder og yrkespraktisk veileder.

Reklamer

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑